Gyógyhír Magazin - Adatvédelmi nyilatkozat


A www.gyogyhirmagazin.hu weboldal látogatói regisztráció útján bocsáthatják a weboldalt üzemeltető Press Gt Kft (Cím:1139. Bp. Üteg u. 49. Cégjegyzék szám: 01-09-368609 ) rendelkezésére adataikat. A regisztrációval Ön hozzájárulását adja ahhoz, hogy a Press Gt Kft a regisztrációjakor megadott e-mail címre a weboldal tematikájával kapcsolatos értesítést, hírlevelet küldjön Önnek. A hírlevél küldéséhez való hozzájárulást a Press Gt Kft címére küldött levélben, e-mailban - info@gyogyhir.hu - vagy a hírlevélben meghatározott elektronikus úton a „leiratkozás”-ra kattintva bármikor visszavonhatja.

Az Ön által megadott személyes adatok kezelésére, az információs önrendelkezési jogról és az információ szabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezései vonatkoznak. A hírlevél küldője a Press Gt Kft., a személyes adatok kezelését a Press Gt Kft., mint adatkezelő végzi. Ön a hozzájárulását adja ahhoz, hogy a regisztráció során megadott személyes adatait a Press Gt Kft. kezelje, tárolja, továbbá hozzájárulását adja ahhoz is, hogy a Press Gt Kft. a www.gyogyhirmagazin.hu weboldala hatékonyságának értékelése érdekében statisztikai kimutatást készítsen, arányszámokat és egyéb mutatókat képezzen.

A személyes adatok kezelése célhoz kötötten történik, az adatkezelés célja részünkről az Ön azonosítása, az Önnel való kapcsolattartás, ajánlatok közlése, valamint partner-adatbázis létrehozása. Az adatkezelés időtartama mindaddig tart, amíg Ön az adatkezeléshez való hozzájárulását írásbeli nyilatkozatával kifejezetten vissza nem vonja. Ön jogosult a regisztrációja törlésére, melyet a Gyógyhír Magazin weboldal rendszere egy munkanapon belül végrehajt.

A jelen Adatvédelmi nyilatkozatban nem szabályozott kérdésekben az alábbi jogszabályok irányadók:
  • Az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. Törvény.
  • A távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II. 5.) Kormányrendelet.
  • A fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. törvény.
  • A Polgári Törvénykönyvről szóló 1959. évi IV. törvény.

Rovatok

A Gyógyhír Magazin megkérdezte Állatgyógyászat Allergia Alternatív terápiák Alvászavar Betegellátás, kórházak Betegjogok Betegségek tünetei Bőrvédelem, a bőr tünetei Cukorbetegség Daganatos betegségek Egészség - gazdaság Egészség-Tudomány Egészséges életmód, egészséges táplálkozás Egyéb Emésztőszervi betegségek Epebetegségek Étrendkiegészítők Étrendkiegészítők, vitaminok, ásványi anyagok Ezen a napon született Fájdalom, fájdalomcsillapítás Fejfájás Felsőlégúti megbetegedések, influenza Férfiak egészségügyi problémái Fertőző betegségek, járványok Fogyókúra Fül-orr-gégészet Genetika Gyermekellátás - gyermekgyógyászat Gyermekvállalás, gyermeknevelés Gyógyfürdők, strandok Gyógykonyha receptek Gyógynövények a gyógyításban Haj-bajok Hatósági hírek, figyelmeztetések Hormonális megbetegedések Ideggyógyászati megbetegedések Idősothonok Interjú Intim higiénia Költők, írók betegségei Koronavírus Kullancsok Lelki problémák, pszichiátriai betegségek Logopédia Magánegészségügy Magas vérnyomás Májbetegségek Meddőség Mobilapplikációk Mozgásszervi betegségek Nemibetegségek Neurológiai betegségek Nők egészségügyi problémái Nyaki- és gerincproblémák Olvasóink receptjei Önsegélyező- és egészségpénztárak PR cikkek Pszichiátria Pszichológia Sebkezelés, sérülések Száj- és fogászati megbetegedések Szemészet Szex, szerelem, család Szív- és érrendszeri betegségek Táplálkozási tanácsok Tesztek Tüdő- és légúti betegségek Tudomány Változó kor Védőoltások Vérszegénység, vashiány Vese- és húgyúti betegségek Visszérproblémák


Adatvédelmi nyilatkozat   |   Jognyilatkozat   |   Elérhetőségeink   |   Médiumajánlat   |   Gyógypedagógus állások

Weboldal üzemletetés: Iwebs


6887761 látogatónk volt eddig