Gyógyhír Magazin - Impresszum


Felelős kiadó: Press GT Kft.

Szerkesztőség: 1139 Budapest, Üteg u. 49.
Telefon: 349-6135, 452-0277, 450-0880
Fax: 452-0270
e-mail: gyogyhir@gyogyhir.hu

Lapkészítés:

Kiadó igazgató, lapigazgató:
Hollauer Tibor Hollauer Tibor
E-mail: hollauer@pressgt.hu
Telefon: +36/1-349-6135
Főszerkesztő:
Vámos Éva Vámos Éva
E-mail: vamosev@gmail.com
Mobil: +36/1-349-6135
Ügyfélkapcsolati menedzser:
Balla Anikó Balla Anikó
E-mail: ballaaniko@gyogyhir.hu
Telefon: +36/1-452-0277
Mobil: +36-20-279-9189
Fax: +36/1-452-0270
Kereskedelmi és marketing asszisztens, könyvrendelés:
Lestál Anna< Lestál Anna
E-mail: lestal.anna@pressgt.hu
Telefon: +36/1-239 0347
Titkárságvezető, előfizetési ügyek:
Bagossy Ilona Bagossy Ilona
E-mail: bagossy.ilona@pressgt.hu
Telefon: +36/1-452 0270
Fax: +36/1-452-0270


Nyomdai előkészítés:

Press GT Kft.
1139 Budapest, Üteg u. 49.
Tel.: 349-6135, fax: 452-0270
e-mail: info@pressgt.hu


Szerzőink


Dózsa-Kádár Dóra

Dózsa-Kádár Dóra Bölcsész diplomával az elmúlt két évtizedben az elektronikus és a nyomtatott sajtóban is szereztem munkatapasztalatokat. Már kisiskolásként az írás volt a „vesszőparipám”, így természetesen azt is dokumentáltam, hogy védőnő szeretnék lenni. Bár a szakmáról pályáról szőtt álmom nem teljesült, nincs hiányérzetem, hiszen a Magazin jóvoltából boldogan fedezem fel újra és újra (az olvasókkal együtt) az aktuális „gyógyHíreket”, az egészségügy csodáit, a hitet a gyógyításban és a szándékot a gyógyulásra.


Papp Bence

Papp Bence Újságíró-szerkesztő; több mint 10 éve foglalkozik egészségügyi újságírással. A Gyógyhír Magazinban a lap alapítása óta jelennek meg cikkei.
Szerdahelyi Krisztina

Szerdahelyi Krisztina< Gyerekkoromban olvastam, és egy életre megjegyeztem, amit orvosa mond a lábadozó Tutajosnak Fekete István varázslatos könyvében, a Téli berekben: „...én az egészséges embert szeretem, és teljesen igazat adok a japánoknak, akik arra az időre adnak fizetést orvosuknak, amikor – egészségesek. Amíg beteg van a házban, az orvos nem kap fizetést. Képzeld el azt az igyekezetet, amit a japán kollégák kifejtenek, hogy a beteg meggyógyuljon…” Örülök, hogy a Gyógyhír Magazin szerzőjeként olyan témákkal foglalkozhatom, amelyek segíthetnek megőrizni vagy visszakapni az egyik legdrágább kincsünket, az egészséget.


Vámos Éva

Vámos Éva Közgazdász vagyok, beszélek angolul és németül. Évtizedek óta újságíróként dolgozom, a Világgazdaságnál kezdtem, majd a gazdaság számos területével foglalkoztam különböző szaklapoknál. 2008 óta írok orvosbemutató portrékat több orvosi társaság lapjába (Bekopogtató, Lélekemelő, Lélegzet, Látogatóban), 2013 és 2015 között több tudományos havi- illetve negyedéves lap (3. Évezred, 3.ÉvezredPanoráma, 3.Évezred Extra, Látkép Extra) főszerkesztője voltam. 2013 szeptembere óta a Gyógyhír Patika marketingese vagyok, így közelről ismerem egy gyógyszertár mindennapjait - és látogatót is.


Vincze Kinga

Vincze Kinga 1991 óta dolgozom a médiában, sok helyen és sokféle lehetőségem volt a legkülönbözőbb témakörökben műsorokat készíteni, cikkeket írni. Beosztott szerkesztőként és újságíróként ugyanolyan élvezettel vetettem magam a témák után, mint főszerkesztőként. Ez ma sincs másként: imádok írni. Az egészségügy pedig – annak testi és lelki oldala is – mindig közel állt hozzám. Rádiós műsorvezetőként – az egykori Danubius Rádióban – öt éven át igyekeztem olyan témákat szóba hozni beszélgetős műsoromban, amelyek segítettek az embereknek abban a felismerésben, hogy milyen óriási szerepe van a betegségek elleni küzdelemben a megelőzésnek. Számomra a hitelesség nagyon fontos, így ha csak tehetem, a témák feldolgozásakor mindig szakértővel is konzultálok, akár mikrofonnal, akár klaviatúrával dolgozom.


Rovatok

A Gyógyhír Magazin megkérdezte Állatgyógyászat Allergia Alternatív terápiák Alvászavar Betegellátás, kórházak Betegjogok Betegségek tünetei Bőrvédelem, a bőr tünetei Cukorbetegség Daganatos betegségek Egészség - gazdaság Egészség-Tudomány Egészséges életmód, egészséges táplálkozás Egyéb Emésztőszervi betegségek Epebetegségek Étrendkiegészítők Étrendkiegészítők, vitaminok, ásványi anyagok Ezen a napon született Fájdalom, fájdalomcsillapítás Fejfájás Felsőlégúti megbetegedések, influenza Férfiak egészségügyi problémái Fertőző betegségek, járványok Fogyókúra Fül-orr-gégészet Genetika Gyermekellátás - gyermekgyógyászat Gyermekvállalás, gyermeknevelés Gyógyfürdők, strandok Gyógykonyha receptek Gyógynövények a gyógyításban Haj-bajok Hatósági hírek, figyelmeztetések Hormonális megbetegedések Ideggyógyászati megbetegedések Idősothonok Interjú Intim higiénia Költők, írók betegségei Koronavírus Kullancsok Lelki problémák, pszichiátriai betegségek Logopédia Magánegészségügy Magas vérnyomás Májbetegségek Meddőség Mobilapplikációk Mozgásszervi betegségek Nemibetegségek Neurológiai betegségek Nők egészségügyi problémái Nyaki- és gerincproblémák Olvasóink receptjei Önsegélyező- és egészségpénztárak PR cikkek Pszichiátria Pszichológia Sebkezelés, sérülések Száj- és fogászati megbetegedések Szemészet Szex, szerelem, család Szív- és érrendszeri betegségek Táplálkozási tanácsok Tesztek Tüdő- és légúti betegségek Tudomány Változó kor Védőoltások Vérszegénység, vashiány Vese- és húgyúti betegségek Visszérproblémák


Adatvédelmi nyilatkozat   |   Jognyilatkozat   |   Elérhetőségeink   |   Médiumajánlat   |   Gyógypedagógus állások

Weboldal üzemletetés: Iwebs


6887845 látogatónk volt eddig