• 2020. szeptember 20., vasárnap

Gyógyhír Magazin - Rólunk


Gyógyhír Magazin – a nagypéldányszámú „beteglap”

A Gyógyhír Magazin 2006. januárjától megjelenő havilap, mely 24-40 oldalon közöl információkat az egészségpiac legújabb fejleményeiről, új termékekről, szolgáltatásokról. Az egészséges életmódot, betegségmegelőzést, gyógyítást fókuszába helyező magazin különféle műfajokban könnyed, szórakoztató stílusban igyekszik tájékoztatni olvasóit.

A legtöbb gyógyszertárban – ingyenesen!

A Gyógyhír Magazin nagy példányszámú patikai lap, mely havonta mintegy 1.500 gyógyszertárba kerül kiszállításra. A lapot ezeken a helyeken az olvasók ingyenesen kapják, de akár lakcímükre is kérhetik a Kiadótól – féléves vagy éves előfizetés keretében (a lap megrendelhető a Főoldal fejlécében található „A nyomtatott magazin előfizetése” menüben).

Gyógyhír Magazin – Internetes portál

A nyomtatott Gyógyhír Magazin kiadása mellett Kiadónk működteti a Gyógyhír Magazin internetes portált is, melyen a lapban eddig megjelent összes cikk és hirdetés folyamatosan megtekinthető. A portál csak itt megtalálható cikkeket, információkat is közöl, adatbázisai pedig segítenek eligazodni a gyógyító tevékenységet folytató intézmények, vállalkozások kínálatában. Nagy hangsúlyt helyezünk arra, hogy csakis legális, engedélyezett, törvényes keretek között nyújtott szolgáltatásokat, termékeket népszerűsítsünk oldalainkon.

A Gyógyhír Magazin nyomtatott és elektronikus kiadásaiban való hirdetési lehetőségek megismeréséhez kattintson a „Médiumajánlat”-ra!

Ha kapcsolatba kíván lépni a Kiadóval, kattintson a fejlécben a „Kapcsolat” menüre!


Megjelent a GYÓGYHÍR MAGAZIN
szeptemberi száma


Patikákban ingyenes.
Kérje gyógyszerészétől!
Legális patikai webáruházak
Regisztrált étrendkiegészítők listája