• 2020. augusztus 15., szombat

Schüssler NaturCosMEDics - 100% natúr krémek!


2013.08.26

A 8 különböző Schüssler-sót tartalmazó natúr krémeink megoldást nyújtanak többek között a pattanásos bőrre, a vízhiányos bőrre vagy akár a pigmentációs zavarokra. Schüssler krémek jótékony hatású, természetes összetevőket tartalmaznak, mint a shea vaj, argán olaj, kókuszdió vaj és a sárgabarackmag olaj. Krémeink kellemes illatát lime kivonat kölcsönzi![FAJL1]Schüssler-sók titka
Dr. med. Wilhelm Schüssler német orvos által kidolgozott terápia nem egyszerű hiánypótlás, hanem ingerterápiaként működik. A szervezetünkben megtalálható esszenciális ásványi sók egyensúlyának felbomlását állítják helyre. Dr. Schüssler 12 ásványi sót határozott meg terápiás rendszerében, melyeket a homeopátiás hígítási elvek szerint dinamizált. A Schüssler NaturCosMEDics krémek az ásványi sók áldásos hatásaira építve ápolja a bőr nap, mint nap.
[FAJL2]Vegyük szemügyre arcbőrünket!
Gondolta volna, hogy a finom ráncok, különböző elszíneződések, fénylések egy-egy ásványi só hiányára utalnak? Ha felismerjük és ügyesen értelmezzük szervezetünk jelzéseit, azzal nem csak szépségünk megőrzéséért teszünk, hanem bizonyos betegségek megelőzéséhez is hozzájárulhatunk. Dr. Schüssler abból indult ki, hogy minden ásványi só az anyagcserében jól körülhatárolható funkciót lát el, ezért azok hiány-állapota bőrünkön is jelentkezik.
A Schüssler NaturCosMEDics krémek használatával magát a kiváltó okot kezeljük és nem csupán tüneti szinten közelítjük meg a bőrápolást. Ha szükségét érezzük, egyszerre többféle Schüssler krémet is használhatunk!

[FAJL3]Minden nő ádáz ellensége a narancsbőr, vagy más néven cellulitisz. A comb környékén található apró göröngyök nem pusztán esztétikai problémát jelentenek számunkra, hanem lokális sejtfunkció zavarra is utal. A kevés folyadékbevétel, helytelen táplálkozás és mozgásszegény életmódnak "köszönhetően" méreganyagok raktározódnak el a bőrünk alatt, ami az elsavasodás kísérő tünete is lehet. A dr. Wilhelm Schüssler által fejlesztett terápiában a bőrön megfigyelhető elváltozások az adott ásványi só egyensúlyának felbomlását jelzik.


A narancsbőr megjelenésekor érdemes odafigyelnünk, hogy elegendő (minimum 2 liter) vizet igyunk meg, ami mellé hatékony Schüssler krém kombinációt ajánlunk a probléma szöveti kezelésére:
Nr. 8-as Natrium chloratum krém, amely bőrünk vízháztartás egyensúlyát állítja helyre és az Nr. 1-es Calcium fluoratumot tartalmazó krém, mely feszesebbé alakítja a kötőszöveteket.

Masszírozzuk be natúr krémeinket minden nap 2-3 alkalommal az érintett bőrfelületbe! Tartós eredményt úgy tudunk elérni, ha három hónapig tartó mindennapos kezelést végzünk.

Miért hatékonyak a Schüssler NaturCosMEDics krémek? Mert a gyógyító erejű ásványi sókat 100% natúr alapanyagokkal kevertük össze, és előállításukkor nem használtunk kőolajszármazékot, illetve parabént.[FAJL4]Ápolja bőrét Ön is minden nap Schüssler NaturCosMEDics termékekkel!
http://schusslerkozmetikumok.hu/


Gyógyhír Magazin

Cikkajánló


Pompás testápolás – a sokoldalú körömvirág Gyógyhír Magazin

Herpesz nyáron? Gyógyhír Magazin

Árnyékból a napra Gyógyhír Magazin

Ne felejtsen hidratálni! Gyógyhír Magazin

Napozás – tények és mítoszok Gyógyhír Magazin

Határozottan – nem csak a herpesz ellen! Gyógyhír Magazin


Megjelent a GYÓGYHÍR MAGAZIN
augusztusi száma


Patikákban ingyenes.
Kérje gyógyszerészétől!
Legális patikai webáruházak
Regisztrált étrendkiegészítők listája