• 2020. augusztus 03., hétfő

Vessen véget a műfogsor rémálomnak


2014.06.22

Folyton mozog a műfogsora? Keményebb ételeket nem képes elrágni vele? Készíttetett több műfogsort, de egyik sem illeszkedik pontosan a szájába? Ne adja fel, van megoldás a műfogsorproblémákra! Létezik egy modern technológia, amely révén fájdalommentesen, hosszú távra stabilizálhatja meglévő műfogsorát. Ez az eljárás a Fixfogsor® Protézisrögzítés (www.fixfogsor.hu), amely során extra vékony titán implantátumokkal stabilizáljuk műfogsorát.Nem könnyű megszokni a „bolti fogat”!

Sokak életében elérkezik a pillanat, amikor meg kell barátkozniuk a kivehető műfogsorviselés gondolatával. Teljes fogatlanság esetén mindenképpen a protézis jelenti a legtöbb magyar ember számára a fogpótlás lehetőségét. Van, akinek nem jelent komoly problémát megbarátkozni a kivehető fogakkal, de sok pácienst lelkileg is megvisel a protézis viselés gondolata, nem beszélve az első időszak hozzászokási nehézségeiről. Sokat segíthet a problémák leküzdésében, ha a fogsort készítő fogorvos és technikusa megfelelő gondossággal végzi munkáját!

Nem kell többé elviselnie a műfogsorviseléssel járó kellemetlenségeket!

Megkérdeztük Dr. Szabó Lászlót, a Fixfogsor® Rendelő alapító-igazgatóját, arról, hogyan változtatja meg a protézisrögzítés a műfogsorviselők életét. „A mozgó protézis kellemetlen, ami az önbizalmat és magabiztosságot is csökkenti. A keményebb ételek megrágása is nehézséget okoz, és a nem megfelelő táplálkozás következtében emésztési problémák is felléphetnek. A pontatlanul illeszkedő kivehető protézisek gyakran okoznak a szájüregben felszíni sérüléseket, amelyek szintén komolyabb szájüregi betegséget okozhatnak. A műfogsort viselők gyakran panaszkodnak az ízérzékelés romlására is. A pontatlanul elkészített műfogsor kényelmetlen, sokszor a formája miatt nem nyújt természetes hatást. Az extra vékony titán implantátummal történő protézisrögzítés segítségével megszabadulhat műfogsorproblémáitól. A protézisrögzítés lényege a néhány darab apró titán implantátum, amelyeket közvetlenül az ínyen keresztül, műtét nélkül helyeznek az állcsontba. Alsó fogsor rögzítése esetén 4 darabot, felső fogsor esetén 6 darabot. A titán biológiailag semleges, így nem vált ki allergiás reakciót, sőt 3 hónap alatt a csontsejtek ránőnek a felszínére! A kivehető műfogsor rögzítéséről a protézisbe beépített gumigyűrűs patentok gondoskodnak, melyek az implantátum gömb formájú végére pattannak rá. A rögzített műfogsor véletlen elmozdulása kizárt.” A kezelés után visszakapja önbizalmát, természetes mosolyát. Akik elvégeztették a protézisrögzítést, úgy érzik, hogy visszatért a régi életminőségük (www.fixfogsor.hu)!

Hol lehet elvégeztetni a Fixfogsor® Protézisrögzítést?

Az immár 5-ik éve működő Fixfogsor® Rendelőben, amely tudomásunk szerint Magyarország első kizárólag protézisrögzítésre és műfogsorkészítésre szakosodott magánrendelője, Budapesten és Kecskeméten várja a stabil fogsorra vágyókat. Mivel a Fixfogsor Rendelő kizárólag protézisrögzítéssel és műfogsorkészítéssel foglalkozik, pontosan tudják, hogy Ön milyen problémákkal küzd, és hogyan lehet megszüntetni azokat.

Látogasson el a www.fixfogsor.hu weboldalra most, ahol kérheti a „A kőkemény kérdések és válaszok a Fixfogsor® Protézisrögzítésről” című információs sorozatot. A tájékoztató részletesen bemutatja az eljárás menetét, ráadásul megtekintheti korábbi páciensek véleményét is, akik már több éve élvezik a Fixfogsor® Protézisrögzítés fantasztikus előnyeit.

Megkérdeztük a Fixfogsor® Rendelő egyik korábbi páciensét, mit gondol a protézisrögzítésről!

Ha szeretné megtudni, hogyan lehet Önnek is fix a fogsora, kattintson a következő linkre: www.fixfogsor.hu


Gyógyhír Magazin

Cikkajánló


Milyen lesz a jövő fogászata? Gyógyhír Magazin

Tanácsok szájsebészeti műtét után Gyógyhír Magazin

Magabiztos mosoly az ünnepek alatt is Gyógyhír Magazin

Amit az ajakherpeszről és az aftáról tudni érdemes Gyógyhír Magazin

Vigyázzunk fogainkra! Gyógyhír Magazin

Fogas kérdések
- a fogpótlásról
Gyógyhír Magazin


Megjelent a GYÓGYHÍR MAGAZIN
júliusi száma


Patikákban ingyenes.
Kérje gyógyszerészétől!
Legális patikai webáruházak
Regisztrált étrendkiegészítők listája