
Őszi vitaminsaláta
Gyógyhír Magazin

Sárosi Katalin kedves olvasónk receptje
Hozzávalók
4 db nagyobb padlizsán
50 dkg darálthús / marha, pulyka/
2 db vöröshagyma
őrölt paprika
olíva olaj
só, bors
1 db paradicsom
tejföl
reszelt sajt
Elkészítés
A hagymát apróra vágom az olajon megdinsztelem, megszórom pirospaprikával. Ráteszem az apróra vágott paradicsomot. Felengedem egy kis vízzel. Egyet „rottyantom”, és hozzá teszem a darált húst, valamint a padlizsán apróra vágott belsejét. Megsózom, és teszek hozzá egy kis őrölt borsot ! Mikor kész a pörkölt, hagyom egy kicsit kihűlni. Megsózom a kibelezett padlizsánt, és megtöltöm a pörkölttel. A tetejére teszek egy kis tejfölt és megszórom reszelt sajttal!
Sütés kb. 25-30 perc!
Jó étvágyat!!!