Gyógyhír Magazin 2017-06-22

Csúcstechnológia az egészségközpontban


Budapest XIII. kerületében, a Váci út új üzleti negyedében július 1-től csúcstechnológiás képalkotó diagnosztikai eszközökkel és  széleskörű orvosi szakrendeléssel várja betegeit a Váci Greens Egészségközpont. Ahogy a megnyitón fogalmaztak: ez a klinika a magyarországi magánegészségügyi ellátás egyik ékköve.A több, mint 1.2 milliárd Ft-os beruházás az Affidea Diagnosztika, a Főnix Med és a diagnosztikai berendezéseket is gyártó General Electrics együttműködésével jött létre. A három cég partnersége révén kezdheti meg működését  ez a regionális referenciaközpontnak számító intézmény.

Szolgáltatások
A klinika jelenleg elérhető szolgáltatásai között az alábbi szakterületek szerepelnek:

 • belgyógyászat
 • ortopédia
 • kardiológia
 • bőrgyógyászat
 • nőgyógyászat
 • urológia
 • szívultrahang
 • szemészet
 • fül-, orr-gégészet
 • fogászat (panoráma röntgennel)
 • gyógytorna

Év végéig a sor kibővül még az allergológiai, diabetológiai, endokrinológiai, reumatológiai rendelésekkel, valamint sport- és repülőorvosi szolgáltatással. A szakrendeléseken túl a klinika különböző prevenciós szűrések széles körét is kínálja vállalati- és magánügyfelek részére. A Váci Greens Egészségközpont egyedülálló gépparkkal rendelkezik, amely a General Electric legmodernebb technológiáján alapszik. Magyarországon itt válik elsőként elérhetővé a térítéses ellátást választók számára a legnagyobb térerejű, „3 Teslás” MR berendezés, de egyedülálló a 3 dimenziós mammográfia is, amelyen a páciens maga állíthatja be a kompressziós erőt, komfortosabbá téve a vizsgálat menetét. További csúcskategóriás diagnosztikát biztosít a legkorszerűbb, 128 szeletes CT berendezés, valamint az itt alkalmazott ultrahang- és digitális röntgenkészülék is.

Árak

Az új  klinika árlistája megtalálható a https://www.affidea.hu/privat-kozpontok-arlista/ oldalon.


Cikkajánló


Védjegy a magánegészségügyben Gyógyhír Magazin
Megnyílt az ország első magán sürgősségi traumatológiája Gyógyhír Magazin
Közel 40 millió euróból épül a Duna Medical Center Gyógyhír Magazin
Éjszakai MR-vizsgálatok a Diagnoscan Magyarországnál Gyógyhír Magazin

Rovatok

A Gyógyhír Magazin megkérdezte Állatgyógyászat Allergia Alternatív terápiák Alvászavar Betegellátás, kórházak Betegjogok Betegségek tünetei Bőrvédelem, a bőr tünetei Cukorbetegség Daganatos betegségek Egészség - gazdaság Egészség-Tudomány Egészséges életmód, egészséges táplálkozás Egyéb Emésztőszervi betegségek Epebetegségek Étrendkiegészítők Étrendkiegészítők, vitaminok, ásványi anyagok Ezen a napon született Fájdalom, fájdalomcsillapítás Fejfájás Felsőlégúti megbetegedések, influenza Férfiak egészségügyi problémái Fertőző betegségek, járványok Fogyókúra Fül-orr-gégészet Genetika Gyermekellátás - gyermekgyógyászat Gyermekvállalás, gyermeknevelés Gyógyfürdők, strandok Gyógykonyha receptek Gyógynövények a gyógyításban Haj-bajok Hatósági hírek, figyelmeztetések Hormonális megbetegedések Ideggyógyászati megbetegedések Idősothonok Interjú Intim higiénia Költők, írók betegségei Koronavírus Kullancsok Lelki problémák, pszichiátriai betegségek Logopédia Magánegészségügy Magas vérnyomás Májbetegségek Meddőség Mobilapplikációk Mozgásszervi betegségek Nemibetegségek Neurológiai betegségek Nők egészségügyi problémái Nyaki- és gerincproblémák Olvasóink receptjei Önsegélyező- és egészségpénztárak PR cikkek Pszichiátria Pszichológia Sebkezelés, sérülések Száj- és fogászati megbetegedések Szemészet Szex, szerelem, család Szív- és érrendszeri betegségek Táplálkozási tanácsok Tesztek Tüdő- és légúti betegségek Tudomány Változó kor Védőoltások Vérszegénység, vashiány Vese- és húgyúti betegségek Visszérproblémák


Adatvédelmi nyilatkozat   |   Jognyilatkozat   |   Elérhetőségeink   |   Médiumajánlat   |   Gyógypedagógus állások

Weboldal üzemletetés: Iwebs


6897064 látogatónk volt eddig