• 2020. július 10., péntek

Hatásos segítség hasmenés esetén


2018.09.05

A hasmenés olyan kellemetlen, szervezetet kimerítő tünet, melyet mindenki szeretne elkerülni, mégis szinte mindenki megtapasztal élete során, kortól, nemtől függetlenül. Azt jelzi, hogy szervezetünkben valami nincs rendben, a vastagbélben elégtelen a folyadék visszaszívása. Naponta háromnál gyakoribb, híg, nagyobb mennyiségű székletürítést okozhat többek között fertőzés (baktérium, vírus, parazita), mérgezés, allergia, helytelen táplálkozás, a bélflóra egyensúlyának felborulása, krónikus betegség, gyógyszeres kezelés mellékhatása vagy stressz is.

Az akut hasmenés hirtelen alakul ki és csak néhány napig tart, ám kezelés nélkül vagy nem megfelelő kezelés mellett akár életveszélyes is lehet a nagymennyiségű folyadék- és elektrolitveszteség miatt. 

Krónikus esetben, vagyis ha a hasmenés három napnál tovább tart, visszatérő, vagy lázzal, véres széklettel, erős hasi fájdalommal, fogyással jár, orvoshoz kell fordulni!

A Smecta Go bevételre kész szuszpenzió az alábbi esetekben alkalmazható:

- akut (heveny) hasmenés kezelésére felnőtteknek és 8 éven felüli gyermekeknek. Gyermekeknél a kezelést orális rehidráló oldattal (szájon át alkalmazandó folyadék- és elektrolit pótló oldattal) együtt kell alkalmazni, a kiszáradás megelőzése céljából;

- krónikus (tartós) hasmenés vagy hasi fájdalom kezelésére felnőtteknek.

A Smecta Go dioszmektit tartalmú, vény nélkül kapható orvostechnikai eszköz. Alapanyaga természetes eredetű, tisztított agyag. Megköti a toxinokat és a kórokozókat (baktériumokat és vírusokat), és segít eltávolítani azokat a szervezetből. Védi a bélrendszert, és segít helyrehozni a bélnyálkahártya károsodását természetes bevonó tulajdonságai révén.

A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

(X)

 

 


Gyógyhír Magazin

Cikkajánló


Egy szelet egészség Gyógyhír Magazin

Székrekedés – időskorban gyakoribb? Gyógyhír Magazin

Fogyni okosan Gyógyhír Magazin

Lehet egészségesebb is a húsvéti lakoma Gyógyhír Magazin

„Egészség skála” az ételekre? Gyógyhír Magazin

Szerves vitamin: több mint egy sima molekula Gyógyhír Magazin